Sudamala resort, Seraya
25 juni 2026 - Labuan Bajo, Indonesië
Hoe ziet onze dag eruit? Zonnen, snorkelen, eten, fitness, snurken in de hangmat en naar de zonsondergang kijken met een cocktail 🍹. Erg vervelend dus! Gisteren hebben we dat patroon afgewisseld met een massage. We zijn nu dus super relaxed.
Snorkelen in de Indische Oceaan is als duiken in een tropisch aquarium. We zien de meest kleurrijke vissen en het koraal is hier nog erg intact. Hier op het eiland hebben ze ook een project opgestart om het koraal te herstellen. Dit doen ze door stukken levend koraal vast te binden aan ijzeren koepels. Langzaamaan groeit het dan weer aan.
Verder verwonderen we ons toch elke keer over de Chinezen. Wat een apart volk is het toch. Ze lopen overal in de weg met een parapluutje als bescherming tegen de zon zonder te kijken of een ander daar hinder van heeft. Vanmorgen zat er eentje met een Yves Saint Laurent pyjama aan bij het ontbijt met een krulspeld in haar haar. Hilarisch, maar ze blijven onverstoorbaar waar ik dan wel weer respect voor kan hebben.
Van Chinese buren kregen we een geschenk omdat ze nogal veel lawaai hadden gemaakt. Ze verrassen je dan toch weer!
Nog twee dagen gaan we in ditzelfde tempo door en dan weer terug naar Bali.

heel belangrijk
mooie foto.s weer
🤩🤩🤩🤩😘
En wat een mooie foto's van de zonsondergangen. Heerlijk genieten is het daar blijkbaar! 🥰