Flores

22 juni 2026 - Kuta, Indonesië

Door alle drukte zijn we in om 7.30 uur naar het vliegveld in Denpasar gebracht. 2 Uur later zijn we daar aangekomen terwijl het maar 40 km is. Maar goed, we zijn ruim op tijd voor onze vlucht om 11.45 uur. Er is een Hard Rock café waar uiteraard weer een T-shirt wordt gekocht, nr. 4 op deze reis🤭.

Terwijl we koffie drinken bij Starbucks schuift een Australische vrouw bij ons aan. Heerlijk enthousiast begint ze te vertellen en geeft ze ons tips over onze volgende trip richting Australië.  Wat een prachtig volk die Aussies.

De vlucht naar Labuan Bajo, Flores, is goed gegaan en we zijn ingecheckt in ons hotel. En wat een uitzicht hebben we daar. Flores is het mooiste wat we tot nu toe hebben gezien en dit is pas de eerste dag. Visarenden vliegen zo voor ons langs.

De accomodatie laat nogal wat te wensen over, maar we waren al gewaarschuwd dat het hier niet zo toeristisch is als Bali. Gelukkig is het maar voor 1 nachtje en zitten we maar 5 minuten van de haven af. Morgen hopen we nl. de Komodo-varanen en Mantaroggen te spotten door de eilanden te verkennen per boot.

1. Robin:
    22 juni 2026